Minox upgrades Classic camera Leica M3 naar 4 Megapixels | Photokina 2004 | LetsgoDigital Live Showfloor Coverage
Minox DD200 wordt Goud en schittert met diamanten If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Olympus M:ROBE Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. Minox upgrades Classic camera Leica M3 naar 4 Megapixels English version Dutch version Spanish version French version
Minox upgrades Classic camera Leica M3 naar 4 Megapixels
Minox, ook vertegenwoordigd op dit grootse evenement, showde hun laatste versie van de replica van de Leica Classic camera aan het publiek. De digitale classic camera Leica M3 van de optiek en miniatuur specialisten MINOX uit Duitsland is nu een klassieker geworden in de digitale camera scène op een speciale manier waardoor hij veel gebruikers, dealers en pers blijft opwinden. "Een gaatje zoeken in de constant groeiende en steeds heftig concurrerende digitale camera markt" was, volgens MINOX general manager, Thorsten Kortemeier, het "belangrijkste doel" dat gesteld was door dit traditioneel denkende bedrijf in Wetzlar.
Minox upgrades Classic camera Leica M3 naar 4 Megapixels
Dit doel is nu behaald door MINOX met zijn digitale replica van de Leica Classic camera in zijn superkleine formaat, die nu de aantrekkelijke kenmerken heeft van 4.0 Megapixels, en de gebruiker scherpere opnamen biedt met meer detailweergave. Natuurlijk blijft dit nieuwste model van MINOX profiteren van de hooggewaardeerde en traditionele waarden van het bedrijf, de kenmerken en fijne mechanische precisie ingebouwd in het meest compacte ontwerp. De MINOX Digital Classic camera Leica M3 is gemakkelijk in het gebruik en ideaal voor degenen die starten met digitale fotografie en die liever klassieke conventie hebben dan technische hoogstandjes.

Tot 99 beelden kunnen opgenomen worden op het interne geheugen van 32 MB. De camera bevat een USB kabel voor het gemakkelijk en snel overzetten van de beelden naar een computer. De LCD display op de achterkant biedt informatie over het aantal beelden dat nog vastgelegd kan worden.

Iedereen die van een exclusief klassiek ontwerp houdt en uitzonderlijk kleine afmetingen zal zich zeer aangetrokken voelen tot deze digitale camera van MINOX. De fijne details in het metaal vergroot het ontwerp van de MINOX DCC Leica M3 en maken het een onvergelijkbaar stuk gereedschap van uitstekende kwaliteit onder de vele verkrijgbare digitale camera's. Zijn kleine afmetingen maken hem zeer compact, en hij dient als camera en als een digitaal notebook. De optionele klassieke elektronische flits past prima bij de stijl en het ontwerp van deze unieke camera.
Minox upgrades Classic camera Leica M3 naar 4 Megapixels
Minox upgrades Classic camera Leica M3 naar 4 Megapixels
Minox upgrades Classic camera Leica M3 naar 4 Megapixels
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging