Minox DD200 wordt Goud en schittert met diamanten | Photokina 2004 | LetsgoDigital Live Showfloor Coverage
Minox DD200 wordt Goud en schittert met diamanten If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Olympus M:ROBE Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. Minox DD200 wordt Goud en schittert met diamanten English version Dutch version Spanish version French version
Minox DD200 wordt Goud en schittert met diamanten
Degenen onder jullie die niet tevreden zijn met het standaard gevoel en het uiterlijk van een digitale camera worden bediend door Minox. De Minox DD200met zijn 24 karaat gouden afwerking en 3 diamanten is de nieuwste speciale aanvulling op de reeds bestaande reeks van moderne Minox producten: 4 miljoen pixels en een 4x digitale zoom zijn slechts twee belangrijke kenmerken van deze bijzondere camera. Ondanks zijn extreem compacte formaat van slechts 94mm x 56mm x 26mm heeft de nieuwe Minox DD200 een 1.5 inch TFT kleurenmonitor wat een onmiddellijke beeld taxering mogelijk maakt tijdens en na de opname. De snelle beeldreeks zorgt voor spontane candid fotografie wanneer je maar wilt. De ingebouwde flits gaat automatisch aan wanneer dat nodig is en verzekert extra belichting zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden.
Minox DD200 wordt Goud en schittert met diamanten
Minox DD200 Foto: Andrea Schmidt-Agel - Minox Germany
Minox DD200 wordt Goud en schittert met diamanten
De optionele video opnamemogelijkheid van de nieuwe DD200 opent een compleet nieuw fotografisch gebied voor de gebruiker, en maakt het mogelijk om die vloeiende momenten ook vast te leggen. Naast het interne geheugen (16MB), kunnen Secure Digital Flash kaarten gebruikt worden met een opslagcapaciteit tot 128MB. Dit biedt de fotograaf meer flexibiliteit door de mogelijkhed van het opnemen van een groot aantal beelden. De camera wordt geleverd met een USB kabel die beelden snel en gemakkelijk naar een computer overzet. Beelden kunnen dan op de computer verwerkt worden met gebruikmaking van iedere commercieel beschikbare beeldbewerkingsoftware en dan rechtstreeks naar vrienden of familie verzonden worden. De elegante en slanke DD200 is een fijn maatje voor vele gebeurtenissen, altijd klaar, wachtend op het vastleggen van die onvergetelijke momenten.
Minox DD200 wordt Goud en schittert met diamanten
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging