Kodak EasyShare LS755 komt naar Europa
Kodak EasyShare LS755 coming to Europe If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Photokina 2004 Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. Kodak EasyShare LS755 coming to Europe English version Dutch version Spanish version French version
Kodak EasyShare LS755 komt naar Europa
Tijdens ons bezoek aan de Kodak stand zagen we de nieuwste EasyShare digitale camera die onlangs aangekondigd werd voor alleen de Japanse markt. Wij kunnen echter bevestigen dat dit model binnen niet al te lange tijd ook op de Europese markt zal komen. De LS755 is anders dan de andere EasyShare camera's in die zin dat dit model het eerste is dat een xD Picture Card voor opslag gebruikt. Een professionele Schneider-Kreuznach C-Variogon 3x (36-108 mm equivalent) zoomlens en een 5.0 Megapixel CCD sensor werken samen om de maximale beeldkwaliteit te garanderen. Met ieder druk op de ontspanknop, analiseert de camera snel de lichtomstandigheden en de kleurbalans om scherp, natuurgetrouw gekleurde en correct belichte foto's te leveren. Om de body van de camera klein te houden terwijl er wel een cilinder lens geinstalleerd is voor optimale beeldkwaliteit heeft Kodak een innovatieve, oplossing ontwikkeld, de enige in zijn soort; de lens trekt zich terug achter de sluiter als de camera uit staat.
Kodak EasyShare LS755 coming to Europe
Kodak EasyShare LS755 coming to Europe Kodak EasyShare LS755 coming to Europe
Kodak EasyShare LS755 coming to Europe
De grote 2.5 inch, hoge resolutie (207.000 pixels) LCD display toont beelden met volledige detail met vibrerende kleuren, en een vergroting tot 8x. De LS755 camera bevat ook Kodak's nieuwe favoriete kenmerk, dat gedenkwaardige foto's in een digitaal fotoalbum plaatst om te bekijken en te delen, overal en altijd. De optionele Kodak EasyShare Photo Frame Dock voorziet in een one-touch overdracht naar een aangesloten computer, en laadt tegelijkertijd de Lithium-ion batterij van de camera op zodat ie gereed is om te fotograferen. De Dock kan ook aangepaste diashows vertonen op de LCD van de camera, wat een hogere graad van plezier en tevredenheid oplevert voor gebruikers van de EasyShare LS755 camera. Kodak heeft de LS755 camera uitgerust met verschillende lagen van bediening, wat de gebruiker de mogelijkheid geeft zijn fotografie ervaring aan te passen. Bijvoorbeeld, er zijn 20 scènes en kleurinstellingen voor verschillende belichtingssituatie's, inclusief instellingen voor het fotograferen van goederen voor online verkoopsites, en voor het fotograferen van onderwerpen die in het gezichtsveld bewegen. Gebruikers kunnen ook opties zoals histogram instellen bij het kijken en terugkijken van de foto's, er is een veelvoud aan witbalans keuzes, en zelfs de mogelijkheid om de reflectie verhouding aan te passen om een grotere detaillering van het onderwerp vast te leggen buitenshuis.
De VGA en QVGA video functie van de camera profiteert van de volledige 3x optische zoom met beeldstabilisatie en continu automatisch scherpstelmogelijkheden. Een time-lapse video optie zet tot 10.000 aparte beelden naadloos achter elkaar, (gebaseerd op beschikbaar geheugen), beelden die opgenomen zijn over een tijdspanne van uren, dagen of zelfs maanden. De lengte van de videofilm, die tot zo'n 80 minuten kan oplopen, hangt af van de totale geheugencapaciteit (16MB ingebouwd geheugen; geheugenkaartslot ter uitbreiding), kan ook ingekort worden aan het begin of eind door de in de camera bediening te gebruiken.

Net als iedere Kodak EasyShare camera heeft ook de LS755 de exclusieve Share knop. Een druk op die knop laat de gebruiker een beeld selecteren om uit te printen zodra de camera in zijn dock staat, of voor het delen per e-mail, met tot 32 e-mail adressen opgeslagen in de camera zelf.
Kodak EasyShare LS755 coming to Europe
Product of LetsGoDigital
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging