Close-up van de Digitale achterwand van Hasselblad | Photokina 2004 | LetsgoDigital Live Showfloor Coverage
22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. 22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back English version Dutch version Spanish version French version
Close-up van de Digitale achterwand van Hasselblad
Vandaag onthulde Hasselblad zijn digitale antwoord voor de competitie. We zagen de nieuwe digitale achterwand van de Hasselblad H1D. De H1D brengt digitale fotografie op grote hoogte. Ervaar de mogelijkheden van een volledig geintegreerd auto focus medium formaat digitaal camera systeem. Deze digitale camera heeft een 22 Megapixel sensor ontworpen voor een x 4.5 formaat met volledige digitale functionaliteit. Je kunt rekenen op snelle en veilige opname reeksen. En dan noem ik nog niet eens de opslagcapaciteit van 850 volledige resolutie beelden op de hard drive.
22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back
22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back 22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back
22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back

De H1D is een high-end medium formaat digitale spiegel reflexcamera op zijn best. De 37 x 49mm sensor, bijvoorbeed, is twee keer het formaat van een 24x36mm film formaat, wat de pixels de ruimte geeft om de dynamiek vast te leggen van vrijwel elke lichtsituatie. En wat nog meer zij, de optische werking van de H1D geeft een superieure zoeker prestatie, die de wereld toont zoals gezien door de sensor. Dus geen giswerk of ijdele hoop meer. En omdat digitaal hoge precisie optiek verlangt, heeft de H1D een volledige reeks van auto focus HC lenzen ontworpen voor gebruik met digitaal in het achterhoofd.

22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back 22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back

De H1 is een cross-platform camera. Een high-end formaat auto focus oplossing die een nieuwe standaard neerzet in kwaliteit en veelzijdigheid. Je kunt overschakelen van digitaal naar film in seconden. En de H1 is ontworpen voor brede systeem integratie en superieure digital imaging. Hasselblad biedt nu een inspirerend pakket dat de H1 camera omvat en een 22 Megapixel Hasselblad Ixpress digitale achterwand. Er valt te kiezen tussen 132 MB RAW beeldformaat met een multi-shot upgrade optie; of 528 MB RAW beeldformaat en ingebouwd multi-shot. Beide achterwanden ondersteunen totale draagbaarheid en werk gebonden aan de studio. Voor studio's met meer dan een camerasysteem, kies de Ixpress oplossing in combinatie met onze slimme i-adaptor.

22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back 22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back

Introductie van de Hasselblad Ixpress digitale achterwanden. Je kunt kiezen tussen 132MB RAW beeldformaat met een multi-shot upgrade optie; of 528MB RAW beeldformaat met ingebouwd multi-shot. Deze high-end digitale achterwanden zijn gebouwd om een 22Megapixel sensor en verzekert de meest veelzijdige opnamemogelijkheden. De Hasselblad Ixpress 96C digitale achterwand met een 16 Megapixel sensor is verkrijgbaar met of zonder multi-shot mogelijkheden. En alle achterwanden kunnen geupgrade worden. Je kunt rekenen op een snelle, veilige en non-stop opname van honderden en honderden beelden op de 40GB hard drive van de Image Bank, per megabyte, dat is slechts 1/10 van een CF card. Dit is computerloze bediening op zijn best. De Hasselblad Ixpress met het innovatie i-Adapter is de ideale oplossing voor studio's die meer dan een camerasysteem gebruiken. Voor foto's in een studio omgeving, vangt de optionele multi-shot (4x res module) beelden to 4x de sensor resolutie. DE Double Duration Circuit (DDC) technologie houdt de Hasselblad Ixpress koel, en geeft je heldere beelden, ware 16 bit kleurdiepte en dubbele batterijduur.

22 Mpixel Hasselblad Ixpress digital back
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging