Epson P-2000 | Photokina 2004
Epson P-2000 If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Photokina 2004 Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. Epson P-2000 English version Dutch version Spanish version French version
Nieuwe Epson P-2000 multimedia opslag viewer
Een Photokina aankondiging van Epson; Epson onthult de Epson P-2000 multimedia opslag viewer, de opvolger van de Epson Photo PC P-1000 foto viewer. De Epson P-2000 stelt consumenten tot professionele fotografen in staat foto's op te slaan op de geheugenkaart van hun digitale camera en ze te bekijken op de 3.8 inch Photo Fine display waar men zich ook bevindt. De Epson P-2000 voert de fantastische Photo Fine viewer, een lage temperatuur polysilicone TFT technologie die een resolutie biedt van 212 pixels per inch (ppi) en vibrerende kleuren voor een scherpe, kristalheldere beeldkwaliteit. Dankzij de display van de Photo Fine komen digitale foto's tot leven op het scherm. Naast de mogelijkheid van het op nivea bekijken van foto's, biedt de Epson P-2000 ondersteuning voor videoclips van digitale camera's en camcorders en muziekbestanden. Hij heeft een 40GB hard disk drive, dus hij kan ook dienen als een draagbaar opslagapparaat voor elk computer of Mac bestand. De Epson P-2000 is ongeveer twee keer zo snel als zijn voorganger voor wat het bekijken van foto's betreft en hij heeft een batterijduur van drie uur. Hij ondersteunt RAW bestanden van Nikon, Canon en de nieuwe Epson R-D1 meetzoeker digitale camera.
Epson P-2000
Ernesto Monacelli, Europese Product Manager, verklaarde: "De Epson P-2000 multimedia opslag viewer geeft je een hoge kwaliteit van multimedia ervaring terwijl je onderweg bent. Dit betekent dat je je foto's kunt bekijken en je media bibliotheek kunt bereiken bijvoorbeeld als je je op een verre locatie bevindt voor een fotoreportage." De Epson P-200 heeft een prijskaartje van €499. Hij biedt superieure functionaliteit voor de amateur en semi-professionele fotograaf. Ook zal de Epson P-2000 aantrekkelijk zijn voor technologie en hebbedingetjes liefhebbers die hun media bestanden moeten kunnen bereiken terwijl ze onderweg zijn.

De belangrijkste kenmerken van de Epson P-2000 houden in: 3.8-inch VGA (640x480) hoge definitie Photo Fine display Hoge definitie van 212 ppi, 40GB hard disk drive, Photo playback, Movie playback (beweging J-PEG en MPEG4 van 30 beelden per seconde VGA), Muziek playback (MP3 en ACC), A/V out maakt dat hij op een t.v. aangesloten kan worden, Ingebouwde mono speaker, CompactFlash en SD geheugenkaarten onmiddellijk ondersteund, RAW gegevens ondersteuning (thumbnail van RAW bestanden wordt getoond), USB 2.0 High speed voor computer/Mac connectie, Tot drie uur batterijduur, USB DIRECT-PRINT, Adviesprijs €499, inclusief BTW.
Epson P-2000
Epson P-2000
Product of LetsGoDigital
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging