Epson onthult nieuwe 5 Megapixel L-500V | Photokina 2004
Sony Cyber-shot DSC-L1 If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Photokina 2004 Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. English version Dutch version Spanish version French version
Epson onthult nieuwe 5 Megapixel L-500V
De Epson L-500V is een compacte 5 Megapixel digitale camera gecombineerd met een 2.5 inch Photo Fine viewer. Hij is de hoogste definitie consumenten viewer ter wereld op de markt met 256 pixels per inch (ppi) wat accuraat bekijken en delen van foto's mogelijk maakt direct vanaf het camera beeld. De nieuwe L-500V werd op de Photokina aangekondigd. De Epson L-500V digitale camera is gecombineerd met een verrassende 2.5 inch Photo Fine viewer, een lage temperatuur polysilicoon TFT technologisch weergave systeem dat ongeveer 590K punten levert met een resolutie van 256ppi. Dit stelt de display in staat om vibrerende kleuren te produceren voor een scherpe en kristalheldere foto kwaliteit, beter dan welk product ook in zijn klasse. Met de Epson Phot Fine viewer, komen digitale foto's tot leven op de camera display. De Epson L-500V movie modus biedt gebruikers VGA resolutie met 30 beelden per seconde om een fantastische, vloeiende film te bekijken. Bovendien heeft de Epson L-500V digitale camera een direct printen knop die de gebruiker in staat stelt om foto's te verkrijgen van een brede reeks van compatibele Epson foto printers. Ernesto Monacelli, Europese Product Manager zegt: "Niet alleen zal deze cmaera de opname en deel gewoontes van de camera gebruikers veranderen, het zal ze ook helpen om hun fotografische technieken te verbeteren omdat de Photo Fine viewer ze toestaat de foto's onmiddellijk, en nog belangrijker, accuraat te kunnen bekijken."
Epson L-500V
De Epson L-500V heeft een prijskaartje van €399 en is een stijlvol ontworpen digitale camera die de voordelen van twee producten in zich heeft, een digitale camera en een hoge definitie foto viewer.

De Epson L-500V belangrijkste kenmerken zijn:

- 2.5 inch hoge definitie Epson Photo Fine display
- Resolutie 256ppi, 589,824 punten (512x3(RGB)x384)
- 5 Megapixel
- 3x optische zoom
- Movie mode van t.v. kwaliteit (30 fps VGA)
- USB DIRECT-PRINT
- PRINT Image Framer technologie
- adviesprijs van €399, including BTW
Epson L-500V
Epson L-500V
Epson L-500V
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging