Delkin lanceert hoge capaciteit 2GB en 4GB PRO kaarten | Photokina 2004
Delkin lanceert hoge capaciteit 2GB en 4GB PRO kaarten If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Photokina 2004 Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. English version Dutch version Spanish version French version
Delkin lanceert hoge capaciteit 2GB en 4GB PRO kaarten
Delkin Devices Inc., maker van eerste kwaliteit eFilm geheugenkaarten en andere innovatieve producten voor camerazaken over de hele wereld, kondigde vandaag enkele belangrijke nieuwe aanvullingen aan van zijn hoge snelheid eFilm PRO Card lijn. De nieuwe eFilm CompactFlash (CF) PRO kaarten voor high-end spiegel reflexcamera's. Hoge capaciteiten van 2 & 4GB worden toegevoegd aan de bestaande PRO kaart capaciteiten van 128MB, 256MB, 320MB, 512MB & 1GB. Delkin PRO kaarten behoren tot de waardevolle serie van geheugenkaarten die ontworpen zijn om de dorst naar hoge snelheid van professionele fotografen te lessen. De Delkin eFilm CF PRO kaarten zijn solide en ontworpen om snel en duurzaam te zijn voor langdurig en veelvuldig fotograferen in de meest extreme condities.
Delkin lanceert hoge capaciteit 2GB en 4GB PRO kaarten
Om deze kwaliteitstandaard te bereiken ontwikkelde Delkin een vernieuwende nieuwe technologie, DQD genaamd (octrooi aangevraagd). De eFilm PRO kaarten zijn momenteel het enige product op de markt met DQD technologie. DQD is een ontwerp en kwaliteit verificatieproces dat de prestaties van de CF kaarten verbetert en is exclusief van Delkin. Innovatieve ideeen zoals DQD maken dat Delkin de beste garantie kan bieden in de business. Alle Delkin PRO kaarten, evenals de consumenten lijn van digitale geheugenkaarten van Delkin, krijgen levenslange garantie mee. Met straatprijzen die beduidend lager zullen liggen, behoren de eFilm PRO kaarten tot de betaalbaarste professionele graad geheugenkaarten die verkrijgbaar zijn.
Delkin lanceert hoge capaciteit 2GB en 4GB PRO kaarten
Delkin BurnAway
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging