Casio presenteert de nieuwe QV-R52 tijdens Photokina | Photokina 2004 | LetsgoDigital Live Showfloor Coverage
Casio QV-R52 If you have any comments about our coverage please let us know. LetsGoDigital Photokina Coverage.
Olympus M:ROBE Photokina 2004 Jump to the official Photokina website!
Visit DIWA Awards website for the latest digital camera reviews. Casio QV-R52 English version Dutch version Spanish version French version
Casio presenteert de nieuwe QV-R52 tijdens Photokina
De nieuwe QV-R52 digitale camera van Casio is een must: op vakantie, voor dagelijks gebruik, bij weekenduitstapjes en overal. Uitgerust met 5.0 Megapixels en 3x optische zoom produceert de camera snel en gemakkelijk een fantastische kwaliteit foto's. Met zijn Direct On functie staat ie in ongeveer een seconde klaar om te schieten. Dat, samen met een ontspanvertraging van ongeveer 0.01 seconde, maakt de QV-R52 ideaal voor ieder snapshot. De barbecue avond met je vrienden en het eerste tandje wat tevoorschijn komt bij je kleintje, je kunt het allemaal gemakkelijk terugzien op de grote 2 inch TFT kleurendisplay. De QVR52 digitale camera heeft een hoge kwaliteit metalen body, meet 88.3mm x 60.4mm x 33.4mm en fotograferen met hem is kinderspel dankzij de eenvoudige menubediening. De 21 voorgeprogrammeerde scènes (BESTSHOT) geven je de scenario's voor verschillende snapshot situatie's en je kunt er nog meer aan toevoegen zelfs. De ingebouwde flits met rode ogen reductie verzekert je van een uitstekende kwaliteit foto's zelfs onder slechte lichtomstandigheden.
Casio QV-R52
Casio QV-R52 Casio QV-R52
Casio QV-R52
De compacte camera, die slechts 168 gram weegt, kan bogen op extra kenmerken zoals zelfontspanner, macro, automatische kalender, wereldtijd, zelfs een alarmfunctie met beeld is mogelijk. De geïntegreerde geheugencapaciteit van 9.7MB kan uitgebreid worden met een SD/MMC kaart. Casio's eigen elektronica verlaagt het energiegebruik bij elke functie, zodat de fotograaf zoveel mooie en speciale momenten vast kan leggen. De nieuwe QV-R52 digitale camera van CASIO zal te koop zijn vanaf begin oktober 2004. Het pakket omvat een draagriem, een USB kabel en uitgebreide software op CD-ROM. Optionele extra's zijn ook verkrijgbaar, de QVR-CASE1 and QVR-CASE2 camera bags, the AD-C30 adapter.
Casio QV-R52
www.photokina-show.com - LetsGoDigital Online Magazine for Digital Imaging