LetsGoDigital - Photokina 2002 Live Showfloor Coverage
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
Kodak breidt papieraanbod voor inkjetprinters uit
Eastman Kodak introduceert twee nieuwe papieren voor inkjetprinters: het handzame Kodak Small Format en het betaalbare Everyday Picture Paper van A4-formaat. Deze inkjetpapieren vormen opnieuw een uitbreiding van het toch al ruime assortiment van Kodak, zodat consumenten de grootst mogelijke papierkeuze voor elk soort foto wordt geboden. Kodaks inkjetpapieren, die in het Verenigd Koninkrijk tot de twee best verkochte merken behoren (GfK Data, voor fotopapieren zwaarder dan 150 g/m2), bieden met elke inkjetprinter voor consumenten een uitstekende beeldkwaliteit. Met deze inkjetpapieren is het mogelijk fotografische afdrukken te maken die er uitzien en aanvoelen als traditionele foto's, op basis van een digitale camera, Kodak Picture CD of elke andere digitale bron met hoge resolutie. Het Small Format inkjetpapier heeft precies de juiste afmetingen voor snapshots. De nieuwe papieren zitten in dezelfde handige envelop waarin ook de fotoafdrukken bij de fotodetailhandel worden geleverd. De envelop maakt het eenvoudiger om ze te beschermen en ze aan anderen te laten zien.
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
Het Small Format-papier wordt geleverd in drie soorten:
Kodak Ultima Picture Paper biedt een uitstekende kwaliteit en heeft de "look and feel" van een professionele fotoafdruk. Dit fotopapier wordt geleverd in een hoogglans uitvoering, voelt stevig en duurzaam aan en is daarom ideaal voor het afdrukken van de meest dierbare foto's. Het Kodak Ultima Picture Paper is beschikbaar in de formaten 10x15 cm en 13x18 cm, in verpakkingen van twintig vellen. De geadviseerde verkoopprijs bedraagt respectievelijk 9,99 euro en 11,99 euro.
Kodak Picture Paper is een dubbelzijdig inkjet fotopapier, waarmee elke keer weer fraaie prints gemaakt kunnen worden. Dit glanzende papier stelt gebruikers thuis in staat om foto's op beide zijden af te drukken. Kodak Picture Paper heeft een formaat van 10x15 cm en wordt geleverd in verpakkingen van twintig stuks voor een geadviseerde verkoopprijs van 6,99 euro.
Kodaks A4 Everyday Picture Paper is bestemd voor foto-enthousiasten die graag veel afdrukken willen maken en consumenten die net de voordelen ontdekken van het thuis afdrukken van digitale foto's. Dit papier is sneldrogend en biedt uiteraard de bekende Kodak-kwaliteit. Everyday Picture Paper is ook zeer geschikt voor artistieke projecten, omdat men goedkoop vele prints kan maken. Everyday Picture Paper heeft een zachtglanzend oppervlak en wordt geleverd in verpakkingen van twintig stuks voor een geschatte winkelprijs van 7,99 euro.