This Live Showfloor Coverage is brought to you by LetsGoDigital, NuevaFotografía, DigIT and DP-NOW
Nieuwe SanDisk 8-in-1, Hi-speed USB 2.0 kaartlezer ondersteunt alle formaten
SanDisk introduceert vandaag de SanDisk Hi-Speed USB 2.0 ImageMate 8-in-1 kaartlezer. Ontworpen voor consumenten die een verscheidenheid van Flash geheugenkaarten gebruiken voor hun digitale cameras, MP3 spelers of andere elektronische apparatuur heeft de nieuwe ImageMate als doelgroep de gebruiker die een enkel apparaatje wil om foto's, digitale video, muziek of welke data dan ook op zeer snelle wijze over te zetten naar een computer. De nieuwe multifunctionele kaartlezer heeft 4 geheugenslots en daarmee ondersteunt hij de meeste standaard geheugenkaarten zoals de CompactFlash Type I en II geheugenkaarten, SmartMedia, SD kaart, MultiMedia geheugenkaart, Memory Stick PRO en de xD-Picture geheugenkaart. De vier geheugenslots kunnen gelijktijdig gebruikt worden voor de overdracht van data tussen individuele kaarten en/of de computer.
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited. All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited. All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
SanDisk's nieuwe ImageMate 8-in-1 geheugenkaart maakt gebruik van de Hi-Speed USB 2.0 verbinding. Deze technologie maakt de overdracht van data mogelijk op een razendsnelle manier tot 480 Megabytes per seconde (Mbps) in vergelijking tot de maximale overdracht snelheid van 12Mbps met een USB 1.1 verbinding. De nieuwe kaartlezer is ook compatibel met computers die de oudere USB 1.1 verbinding hebben. De ImageMate 8-in1 kaartlezer heeft een aantrekkelijk, zilver metallic uiterlijk meegekregen en wordt geleverd met een docking station dat de gebruiker van desktops voorziet van het gemak om de ImageMate te gebruiken voor hun notebook. Op reis kan de multifunctionele kaartlezer verwijderd worden uit het docking station en gebruikt worden samen met een bijgesloten korte kabel die aangesloten moet worden op de USB poort van een notebook om data uit te lezen of te schrijven. De 8-in-1 lezer/schrijver geeft middels indicatielampjes aan wanneer het apparaat aan staat en of de kaarten op de juiste manier in de geheugenslots zijn geplaatst en klaar zijn voor gebruik.
De nieuwe kaartlezer heeft een adviesprijs van $ 39.99 en zal in september op de markt verschijnen en wereldwijd verkrijgbaar zijn in een groot aantal van de 50.000 winkels die SanDisk producten in hun assortiment hebben.