Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom | CES 2005 | First Impression
CES 2005
Click here to read the Olympus C-7070 First Impression!
Want to read more news.... click here for a visit at LetsGoDigital Magazine!
First Impression: Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom
De Olympus 7.1 miljoen pixels C-7070 WIDE ZOOM, een geducht rivaal met een stevige magnesium gelaagde body, heeft de overtuigende ingrediënten in huis voor veelzijdig en uitmuntend fotograferen. Een hoogwaardige lens (1:2.8-4.8) met asferische en ED elementen biedt een brandpuntbereik in groothoek van 27mm verlengend tot 110mm (gelijkwaardig aan een 35mm camera) bij een 4x optische zoomkracht. Voor de eerste keer is er een speciaal 143-punts dual autofocus systeem ingebouwd in een Olympus compact camera, wat Predictive metingen en Auto Tracking mogelijk maakt. Zo zijn foto's verzekerd van de perfecte scherpte zelfs als bewegende beelden vastgelegd worden. Uiteraard behoort ook volledige handmatige bediening tot de mogelijkheden om ongelimiteerd creatief te fotograferen en het uiterste te halen uit de uitstekende mogelijkheden die de camera biedt.
Composities kunnen een frame krijgen of kunnen bekeken worden op de variabel verstelbare 4,5cm/1.8 inch Sunshine LCD display. En alsof dat nog niet genoeg is, is de C-7070 compatibel met een reeks van accessoires om het toepassingsgebied nog verder uit te breiden.
Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom
Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom
Perfecte beelden van zeer dichtbij, op een afstand of groothoek opnamen. De C-7070 WIDE ZOOM heeft alles in zich om de fotograaf voorbereid te laten zijn op welke fotografeermogelijkheid dan ook. Door de 7.1 miljoen pixels wordt zelfs het kleinste aspect van een beeld in detail weergegeven. Ondersteunend bij deze taak werkt de lichtsterke 1:2.8-4.8, hoge precisie lens. Bestaande uit acht elementen in zeven groepen bevat hij twee asferische lenzen en een low refractive-index ED (Extra Low Dispersion) element. Het 4x zoombereik verlengt tot 110mm van het beginpunt van de ultra groothoek tot 27mm (gelijkwaardig aan een 35mm camera). Hij is daarom uitstekend geschikt voor gebruik door architecten, binnenhuisontwerpers, en ieder ander die een zeer grote beeldhoek vereist. Door het op maat gemaakte lenssysteem voor digitale fotografie en de bijna telecentrische optiek, is vignetering bij groothoek opnamen verdwenen. De C-7070 WIDE ZOOM is zelfs uitgerust voor extreme close-ups. Op slechts 3 cm afstand kan dit model een onderwerp van slechts 20.7 x 27.8mm beeldvullend vangen in de Super Macro modus.
Verder
Back to the CES main page.
CES 2005 coveage - LetsGoDigital - Just one click away!