Wellton Way CeBIT 2004
Wellton Way op de CeBIT 2004
Tijdens het CeBIT 2004 evenement lanceerde Wellton Way een nieuw agressief geprijsd multimedia systeem; Broadbandbox V3. Hij werd gedemonstreerd door de vriendelijke Nicolas Persson, Marketing Manager van Wellton Way AB. De Broadbandbox is 's werelds enig convergent multimedia systeem ontworpen voor de huiskamer en te gebruiken door alle familieleden zonder enige voorkennis van een computer, simpelweg door middel van de afstandsbediening. De demonstratie die gegeven werd liet duidelijk de eenvoud van het systeem zien. De nieuwe prijsstrategie is zeer agressief: de prijs zal ongeveer 46% lager liggen dan de eerder verschenen versie van het Broadbandbox multimedia systeem.

Naast het feit dat de Broadbandbox een sleutelpositie heeft in het presenteren van alle via de broadband Internet uitgezonden media is hij ook de ultieme media server in huis. Het Broadbandbox systeem stelt de gebruiker bijvoorbeeld in staat om TV programma's direct op een hard disk op te nemen, waardoor de grote en dure VHS banden niet meer nodig zijn.


Het is zelfs mogelijk om de inhoud op een CD of DVD te zetten. Muziek van het Internet gedownload of gekopieerd van CD's kan ook opgeslagen worden. TV programma's, films en muziek kunnen dan bekeken worden via een plasma scherm met een hoge resolutie en met een surround speaker systeem om de ultieme multimedia ervaring te verkrijgen.

Dit multimedia systeem is erg aantrekkelijk en het is erg verleidelijk om hem aan te schaffen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze systemen met de juiste ingrediënten hun weg wel zullen vinden naar onze huizen...

Nicolas Person gives a demo
The menu of the Broadbandbox
Keyboard included: complete multimedia set