Sanyo CeBIT 2004
Sanyo op de CeBIT 2004
De stand van Sanyo valt op met een ruime oppervlakte en voornamelijk in de kleur wit gestoken meubels en attributen. Wit overheerst, wat het voor de consument makkelijker maakt om een beter resultaat te krijgen bij het uitproberen van de camera's door de gunstige lichtval. Het thema dat dit jaar door Sanyo op de CeBIT gevoerd wordt is: "A passion for technology." (Een passie voor technologie). Ook deze stand is verdeeld in een aantal secties zodat het een overzichtelijk geheel wordt; Mobile Imaging, camera's, beamers, LCD displays, etc. Op de dag dat wij de Sanyo stand bezochten kregen wij de indruk dat het aantal bezoekers flink tegenviel. Dit was niet alleen het geval bij de Sanyo stand, maar een algemene indruk. Een verklaring kan zijn dat deze dag wereldwijd in het teken stond van de Formule 1 race in Maleisië.

Sanyo trakteerde het publiek op een wervelende show van in het grijs/rood geklede meisjes die met dans en muziek de verschillende camera's zichtbaar maakten. Langzame rustige bewegingen voor de stilstaande opnamen genomen met bijvoorbeeld de nieuwe Xacti VPC J4 EX of snellere beweeglijke bewegingen om de Xacti C1 uit te beelden.

Tijdens de show werden de consumenten in de gelegenheid gesteld de Xacti J4 camera uit te proberen, de foto's uit te laten printen om later mee te nemen. De Xacti J4, de uiterst snel reagerende 4 Megapixel camera is een van de snelste digitale camera's in zijn categorie. De Xacti C1, uitgekomen in 2003 in een zilveren uitvoering kon nu ook bewonderd worden in de kleuren zwart en rood.

Sanyo heeft een aantal weken geleden kenbaar gemaakt dat zij nadrukkelijker aanwezig wilden zijn in de wereld van de digitale fotografie. Het is geen geheim dat Sanyo in het bijzonder veel digitale camera behuizingen of andere technieken voor derden fabriceert. Het komende jaar zal Sanyo zich richten op nieuwe digitale camera's onder het merk Sanyo.

Sanyo Xacti show is starting
Full of action mixed with slow motion
Well balanced and concentrated
Who can resist the new Sanyo C1 camera?
Posed in style
Shot with the C1 without any hesitation
Overview of the sparkling show
The stylish designed C1 from behind
"Figure" it out
The show attracted lots of visitors
A snap shot
Every hour a new show
Around the stage Sanyo cameras everywhere The C1 from a side
Holding it in a different position
Take a break, play some roulette!
Place your bet
BIG Sanyo C1 is watching you!
The C1 model is interesting for the visitor
The square Sanyo dye-sublimation printer
Can't find it out? Assistance is on its way!
The Sanyo C1 in a silver jacket
Dangerous in black
And full of emotion with a red body
The new Sanyo VPC J4 camera
A view of the back
This color is only available in Japan
J4 in silver is still attractive though
With strong lines we see a stylish back
And of course still super compact
Available outside Japan is the black version
A beautiful color and shot of the back
This time a BIG mobile is keeping an eye
The first step to migration has already begun
A built-in camera is the big hit!
And of course a large display is included!