SanDisk CeBIT 2004
SanDisk op de CeBIT 2004
De CeBIT beurs is natuurlijk een beurs waar geheugenfabrikanten zoals SanDisk niet mogen ontbreken. Vergeleken met de beurs van vorig jaar, heeft SanDisk flink uitgepakt. De oppervlakte is ruimschoots vergroot en er is nu meer ruimte voor het showelement vrijgemaakt. Tevens is er een duidelijke verdeling tussen OEM en retail producten. Het assortiment van SanDisk is indrukwekkend te noemen; elke type geheugenkaart in elke bestaande capaciteit is opgenomen zodat de consument, zowel de PRO als de amateur, bediend kan worden.

Tijdens de PMA is wederom een aantal nieuwe soorten geheugenkaarten toegevoegd aan het bestaande assortiment. De Memory Stick PRO Ultra II, de nieuwe blue label van de Memory Stick PRO, maar ook de inventieve 4GB CompactFlash geheugenkaart zijn slechts een greep uit het totale aanbod. De genoemde 4GB CF kaart is voorzien van een kleine schakelaar waarbij het mogelijk wordt de kaart volgens het FAT16 of het FAT32 systeem in te delen. Dit heeft als voordeel dat de 4GB geheugenkaart ook gebruikt kan worden in camera's die tot 2GB capaciteit ondersteunen.

Naast de presentaties van haar producten heeft SanDisk ook gedacht aan het element show. Een zijde van de stand is ingericht om een grote menigte van het toegestroomde publiek te entertainen. Op een humoristische wijze neemt onze Belgische vriend, die tijdens iedere show de SanDisk stand van de nodige show voorziet, de tijd om het publiek kennis te laten maken met de diverse producten die SanDisk in haar assortiment heeft. Tijdens deze show maakt het publiek kans op een van de vele prijzen die SanDisk tijdens de CeBIT weggeeft.
The large SanDisk booth at CeBIT 2004
"How will you use it?", that's the question
Demonstration of Direct Printing
SanDisk's solutions for Mobile Phones
Extensive assortment of Flash Storage
Higher Capacities, Faster solutions
The SanDisk trio: full of entertainment
Of course the audience is invited to join
Where they could actually win some prices
Belgium power in action! Always a laugh!
Fill in the SanDisk contest to get lucky
Well why fill in only one paper?
The SanDisk gallery - a complete overview
The audience gets heated up
SanDisk Gallery - all-round solutions
SanDisk Ultra II - the fastest card around
Sing me a song
9MB/s writing and 10MB/s reading - Fast!