Konica Minolta CeBIT 2004
Konica Minolta op de CeBIT 2004
De stand van Konica Minolta uiteraard in de kleurstelling van het logo lijkt in eerste instantie indrukwekkend, maar als we ons richten op het digitale camera assortiment is er slechts een klein hoekje besteed aan dit onderwerp. Zelfs het prototype digitale reflex model dat onlangs tijdens de PMA in Las Vegas is geïntroduceerd moet het doen met een haast onzichtbare "spot". Met als resultaat dat veel bezoekers voorbij lopen zonder dat het toekomstige paradepaardje kan worden bewonderd.

De lange rij van mensen die voor de stand opgesteld staat doet bij ons het vermoeden rijzen dat iedereen de nieuwe DiMAGE G600 bewonderen wil. Maar het blijkt anders te zijn, Konica Minolta deelt geheel in stijl blauwe emmers popcorn uit!

Desgewenst verklaart een medewerker van Konica Minolta ons dat onder het publiek het woord is verspreid dat er een camera in één van de emmers verpakt zou zitten. Helaas voor het publiek is het slechts een gerucht en berust het niet op waarheid! Evengoed vinden de emmers gretig aftrek!


Het thema van Konica Minolta tijdens deze show is: 'The most perfect perfection', ('de meest perfecte perfectie'). Kennelijk met deze slogan in het achterhoofd heeft Konica Minolta de DiMAGE G600 ontworpen die tijdens de CeBIT geïntroduceerd werd. De show wordt opgeluisterd met een soort van modeshow waarbij een aantal modellen de cat-walk belopen, natuurlijk vergezeld van een nieuwe Konica Minolta camera. Het publiek er omheen wordt gestimuleerd om foto's te maken van deze modellen of kan zich laten fotograferen met de modellen. Om het plaatje compleet te maken zou het mooi zijn als het publiek de kans kreeg te fotograferen met een van de Konica Minolta digitale camera's.
A small pillar with some of the latest cameras
The front of the new DiMAGE G600 camera
A very basic back design of the DiMAGE G600
Early prototype of the Konica Minolta SLR
The front of the new Konica Minolta Dynax 7
A closer look at the back of the new SLR
A Fashion show at the booth
Of course captured with Konica Minolta
5 Models in a row during the show
The photographer used a DiMAGE A2 camera
Again fashion, where are the cameras?
Well, forget about the cameras!