LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
SanDisk kondigt verkrijgbaarheid van de nieuwe 128MB MMC kaart aan
De CeBIT 2003 werd door SanDisk aangegrepen om aan flink aantal niet producten te introduceren. De CeBIT 2003 begint nog geen week nadat de PMA show in Las Vegas is afgelopen en zal tot 19 maart duren. De aankondiging van de verkrijgbaarheid en introductie van de 128MB MultiMedia kaart is een van die nieuwe producten uit de lijn van SanDisk. De 128MB MultiMedia kaart is een flash geheugenkaart speciaal bedoeld voor de groeiende markt van MP3 spelers en multifunctionele mobiele telefoons. De nieuwe geheugenkaart zal door SanDisk in hal 21, stand B-24 gedemonstreerd worden.
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
Volgens Eric Bone, SanDisk product manager, zal een flink aantal van de toekomstige nieuwe mobiele telefoons voorzien zijn van een digitale camera, MP3 speler en game mogelijkheden. De nieuwe 128MB MultiMedia kaart van SanDisk zal de mobiele telefonie gebruiker die opslagcapaciteit geven die zij nodig hebben om volledig gebruik te kunnen maken van deze multimedia functies. SanDisk MultiMedia geheugenkaarten zijn ook populair in MP3 spelers die deze kaarten gebruiken om muziek op te kunnen slaan.
De nieuwe kaart, die ook gebruikt kan worden in de meeste apparaten die zijn voorzien van een zogenaamde Secure Digitale kaartslot, is de grootste MultiMedia kaart die op de markt verkrijgbaar is. SanDisk heeft daarnaast ook 32 en 64MB MultiMedia geheugenkaarten in het programma. De nieuwe geheugenkaart zal later deze maand wereldwijd bij één van de meer dan 50.000 verkooppunten verkrijgbaar zijn.