LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
Rollei presenteert haar nieuwe d20 motion 2MP camera
De nieuwe Rollei d20 motion 2 Megapixel digitale camera is een digitale camera dat niet alleen fantastische opnames kan maken maar ook bewegende beelden met geluid kan opnemen, zodat er een compleet nieuwe manier van creatieve fotografie ontstaat. De camera is zelfs in staat gesproken commentaar aan een opname toe te voegen en kan eveneens als webcam worden ingezet. De Rollei d20 motion is een krachtige en compacte digitale camera en is uitgerust met een 3x optische zoomlens, zodat dit model ideaal is voor de amateur fotograaf. De camera is per direct leverbaar.
De Rollei d20 motion camera heeft een 3x optische D-VarioApogon AF zoomlens en heeft een zoombereik van 6.2-18.6mm (wat gelijk staat aan een 40-120mm bereik bij een 35mm camera). Automatische scherpstelling (AF) is mogelijk vanaf 50cm tot oneindig, macro scherpstelling vanaf 20cm tot 50cm. Sluitertijden hebben een bereik van 1s – 1/4000e seconde. Naast de stilstaand opnames is de Rollei d20 motion ook in staat video clips op te nemen en dankzij de ingebouwde microfoon ook gesproken commentaar. De camera neemt de data op in het formaat JPEG, Exif, DPOF en AVI Motion (M-JPEG). Het interne geheugen van de camera heeft een opslagcapaciteit van 8MB, daarnaast kan het geheugen worden uitgebreid met een Secure Digital geheugenkaart. De Rollei d20 motion heeft een video output (NTSC/PAL) en ook een USB interface.
De beeldkwaliteit kan ingesteld worden afhankelijk van de resolutie en de compressie door deze in te stellen op normal, fine of superfine. Naast de automatische witbalans zijn er ook instellingen mogelijk zoals daglicht, schaduw, TL en gloeilamp. De flitsinstellingen zijn automaat, invul, uit of rode-ogen reductie, zodat er praktisch onder elke omstandigheid een opname gemaakt kan worden. De camera instellingen kunnen eenvoudig gecontroleerd worden via de 1.5-inch grote kleuren LCD display. De Rollei d2o motion wordt standaard uitgeleverd met drivers, USB en video kabels, twee AA alkaline batterijen, instructieboekje, polsriem en etui.
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.