LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
Pretec kondigt 6GB CompactFlash type II kaart aan
We hebben tijdens de afgelopen PMA 2003 show in Las Vegas al even een glimp kunnen opvangen van deze nieuwe aankondiging, maar daarbij de belofte gedaan dit niet voor maart 12 openbaar te maken. Vandaag kunnen wij de aankondiging van de 6GB CompactFlash type II die door Pretec is gedaan publiceren. Pretec heeft een stand op de CeBIT 2003 show in hal 23 waar zij haar nieuwe 6GB kaart zullen demonstreren. De prijs die wij hebben vernomen van deze geheugenkaart zal eerst door ons gecheckt worden voordat wij deze publiceren. De nieuwe CF geheugenkaart zal leverbaar zijn in het tweede kwartaal van 2003. Pretec is een van die relatief kleine merken die steeds aanwezig zijn om als een van de eerste een hoogste opslagcapaciteit te kunnen demonstreren. Het begon in 1998 (64MB), 80MB in 1999 tot 1.5/2 en 3GB in 2002 tijdens de Comdex in Las Vegas. En nu introduceert Pretec dan ook de hoogste van alle kaarten op dit moment - de 6GB CompactFlash type II.
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited. All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
We moeten echter hierbij wel vermelden dat leidinggevende merken zeer zeker deze aankondiging niet ongemerkt voorbij laten gaan en wij verwachten dan ook meerdere hoge capaciteit geheugenkaarten tijdens dit evenement waarbij een absolute prijsdoorbraak voor handen ligt, hou dan ook de speciale CeBIT reportage van LetsGoDigital in de gaten en voordat je het weet, heb je zelf al zo’n grote geheugenkaart in handen!