LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
De nieuwe 3.2 Megapixel Camedia C-350z van Olympus
Een combinatie van prestatie, gebruikersvriendelijkheid en design moet van de Olympus Camedia C-350z een camera maken waarbij de gebruiker een volle tevredenheid zal krijgen. De camera is voorzien van een 3x optische zoomlens en beeldoptimaliseringstechnieken zoals Pixel Mapping en TruePic, maar ook diverse fotografische instellingen. De camera heeft een indrukwekkende gebruikersvriendelijkheid verpakt in een elegante compacte en slanke behuizing, zodat het voor de gebruiker geen probleem zal zijn de camera altijd mee te dragen. De camera is voorzien van een meertalen menu (4 talen) en een ingebouwde 1.8-inch LCD display waarmee de gebruiker perfect een opname in beeld kan krijgen of kan afspelen. Zowel de binnen- als de buitenzijde van de camera zijn een staaltje van de betrokkenheid van Olympus gedurende de jaren waarin zij in de fotografie aanwezig zijn.
De C-350z biedt een resolutie van 3.2 Megapixels en een hoge kwaliteit 3x optische zoomlens wat resulteert in een fotorealistische afdruk, ook in groot formaat. Daarbij is de camera voorzien van talrijke instellingen, zodat we hier kunnen spreken van meer dan alleen maar een zogenaamde "point and shoot" camera. Vier voorgeprogrammeerde scènes (portret, zelf-portret, landschap en nachtopname) staan tot de beschikking om een optimale instelling te verkrijgen bij elk soort van fotografie zonder dat hier voor veel moeite voor gedaan hoeft te worden. En voor heldere, ruisarme nachtopnames zal de camera in de nachtopname instelling automatisch de ruisonderdrukker in werking stellen. Naast de automatische witbalans biedt de C-350z vier verschillende witbalansinstellingen (daglicht, bewolkt, TL en gloeilamp). In de macro instelling kan de gebruiker met de camera een onderwerp op een afstand van ongeveer 20cm scherpstellen.
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited. All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
Om creatieve eindresultaten te verkrijgen zonder in te boeten op de gebruikersvriendelijkheid biedt de Olympus Camedia C-350z diverse digitale effecten. De opnames kunnen gewijzigd worden in een sepia kleur of zwart/wit, maar ook een resize functie is handig om de bestandsgrootte te kunnen wijzigen. De beeldrotatie functie is een ideale functie om opname op de juiste wijze af te spelen op bijvoorbeeld een televisie. Verder biedt de camera de mogelijkheid om video clips op te nemen met een maximale beeldsnelheid van 15 beelden per seconde in QuickTime Motion JPEG formaat, een panorama en 2-in-1 opname, maar ook vier verschillende flitsinstellingen. De ultracompacte xD Picture geheugenkaart wordt gebruikt om de data op te kunnen slaan. De Camedia C-350z wordt standaard uitgeleverd met een 16MB xD Picture kaart.
De Olympus Camedia C-350z ondersteunt het nieuwe Exif 2.2 en het PIM II formaat, zodat printers die een van beide formaten ondersteunt automatisch de perfect printerinstelling krijgen om een perfecte afdruk te garanderen. Door de toepassing van de USB Auto Connect protocol worden de opnames en video clips snel en eenvoudig naar een computer overgezet. Dankzij de standaard meegeleverde Olympus Camedia Master software kan de gebruiker direct de opnames bewerken of archiveren. De nieuwe Olympus Camedia C-350z biedt een keur aan indrukwekkende instellingen die zowel de beginnende als de meer gevorderde gebruiker zullen aanspreken. Dit nieuwe model zal in het voorjaar van 2003 op de Nederlandse markt leverbaar worden.