LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
CeBIT 2003 introductie: HP's s'werelds kleinste all-in-one flatbed
HP heeft tijdens de CeBIT 2003 aardig wat nieuwe producten meegenomen om aan het publiek te laten zien. Een van deze nieuwe producten is de laatste aanwinst uit haar compacte en gebruikersvriendelijke all-in-one producten - de HP PSC 1210. Dit nieuwe HP product is het kleinste all-in-one product ter wereld dat op de markt verkrijgbaar is. De HP PSC 1210 is een flatbed printer-scanner-copier die slechts 26 centimeter lang en 17 centimeter breed is. Deze all-in-one is ideaal voor creatieve thuisgebruikers die weinig ruimte hebben. De HP PSC 1210 is niet alleen compact qua formaat, het innovatieve ontwerp maakt het zelfs mogelijk de all-in-one helemaal tegen de muur te plaatsen, wat nog meer ruimte bespaart. Ook is de kleinste all-in-one ter wereld snel: de HP PSC 1210 print met snelheden van twaalf pagina's per minuut in zwart en tien pagina's per minuut in kleur.
De nieuwe all-in-one van HP vormt de ideale thuisoplossing voor uit-eenlopende creatieve projecten. Zo kunnen met HP Photoret Precision Technology levensechte kleurenfoto's worden geprint met een resolutie van 4800 x 1200 geoptimaliseerde dpi op HP Premium fotopapier. Het is met behulp van de geïntegreerde flatbed scanner zeer eenvoudig foto's, boeken en zelfs 3D-voorwerpen, zoals bloemen en stoffen, te scannen. De duale sensor scantechnologie levert een vlijmscherpe beeldkwaliteit op (19200 dpi en 36-bit kleur).
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
De HP PSC 1210 werkt optimaal met de HP No. 56 zwarte inktjet-printcartridge en de HP No. 57 driekleuren inktjetprintcartridge. De HP No. 56 zwarte inktjetprintcartridge bevat speciaal samengestelde inkt op pigmentbasis, wat ervoor zorgt dat de prints niet afgeven of vlekken. De geïntegreerde printkop van de printcartridge heeft een innovatief ontwerp met 416 buisjes en een aanslagfrequentie van 18 kHz, wat zorgt voor zwarte tekeningen en teksten van laserkwaliteit. De HP No. 57 driekleuren inktjetprintcartridge bevat speciale inkten op verfbasis. De printkop telt 300 buisjes en heeft een aanslagfrequentie van 21 kHz. Omdat de printkop minuscule inktdruppeltjes (4 tot 5 picoliter) op papier zet, drogen de kleurendocumenten snel. De HP PSC 1210 heeft een consumentenadviesprijs van 179 euro inclusief BTW, en is vanaf maart 2003 beschikbaar in de winkel.