LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
Vooruitblik op Epsons CeBIT introducties
Wij maken ons allemaal op voor de aankomende CeBIT show - we zijn op dit moment in San Francisco, maar we zullen praktisch direct doorreizen naar de CeBIT 2003 show vanuit San Fransisco - en we kunnen alvast een kleine vooraankondiging geven Epsons CeBIT introducties. Dit jaar zal de nieuwe lijn bestaan uit een nieuwe serie digitale camera's en een serie printers vanaf de beste UltraChrome groot formaat printers tot aan de 6 kleuren printers die een voortreffelijk fotografisch resultaat nakomen.
De Stylus Photo 830U en de Stylus Photo 935 zijn speciaal ontworpen met het oog op de amateur de gevorderde gebruikers om zelf eigen afdrukken te vervaardigen. De beide nieuwe printers leveren een zeer hoge afdruk-kwaliteit. Of het nu de directe verbinding van een camera met een USB kabel aan de printer zonder een computer nodig te hebben is of dat er een kaart rechtstreeks in de Epson Stylus Photo 935 wordt gestoken, Epson levert alle mogelijke hoge kwaliteit oplossingen die in een huiselijke omgeving mogelijk zijn. Snelle afdrukmogelijkheden, een eenvoudige bediening en een hoge afdrukkwaliteit maken van de Epson Stylus Photo 935 een ideale oplossing voor de amateur die een complete camera/printer oplossing zoekt. Daarnaast is de Epson Stylus Photo 935 meer geschikt om de gevorderde gebruiker die een BlueTooth verbinding zoekt of een externe Erom drive connectie...
Ontworpen om toekomstige gebruikers onder alle omstandigheden tegemoet te komen, zal de nieuwe digitale camera lijn compact, stijlvol ontworpen en licht van gewicht zijn. De nieuwe lijn zal bestaan uit 2 en 3 Megapixel versies met een modern design. De gebruiker kan niet alleen genieten van de eenvoudige wijze van het direct kunnen afdrukken via een Epson printer, maar zal ook de nieuwe ingebouwde frame functie kunnen waarderen. Nieuwe technologieën zullen gedemonstreerd worden waarbij gelijk Epsons leidinggevende rol naar voren komt, waaronder de mogelijkheid van USB Direct Print, een technologie die voor iedere fabrikant beschikbaar is, BlueTooth foto afdrukken en Print Image Matching II. USB Direct Print is een verder gevorderde evolutie van het direct kunnen afdrukken vanaf elke camera die deze technologie van Epson ondersteunt. Tevens zullen alle gebruikers die deze camera gebruiken ook diverse functies zoals printer functies van de LCD display kunnen invoeren. Na het vastleggen van het beeld en het bekijken van het beeld kunnen de foto's direct worden overgezet.
We zullen het allemaal even moeten afwachten totdat de officiële perslijst door Epson wordt vrijgegeven. De CeBIT 2003 show zal aanstaande woensdag 12 maart doorgeven en eindigen op 19 maart 2003.