LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
Canon Europa introduceert Bubble Jet i9100 A3+ printer aan
Met de nieuwe Bubble Jet i9100, die in mei op de Nederlandse markt verkrijgbaar zal zijn, kunnen foto's nu ook in de A3+ markt met 4800 x 1200dpi worden geprint. De printer geeft een geheel nieuwe betekenis aan snel printen met een hoge resolutie. Deze printer combineert snelheid met een grotere nauwkeurigheid en een hogere reproductiekwaliteit van de kleuren. De i9100 is voorzien van Canons Advanced MicroFine Droplet Technology voor een nauwkeurige plaatsing, vorm en dichtheid van de inkt. Het 6-kleureninktsysteem maakt gebruik van speciale inkten met lage kleurdichtheid. De combinatie van een resolutie van 4800 x 1200dpi met een druppelgrootte van slechts 4pl staat garant voor korrelvrije foto's en met 49 kleurtinten per pixel voor nog meer diepte. De i9100 is voorzien van een 1200dpi printkop met 3072 spuitmondjes. De i9100 kan een A4-kleurenfoto in ca. één minuut printen, tweemaal zo snel als zijn grootste concurrent. Een volledige A3-foto op Photo Paper Pro wordt in minder dan twee minuten geprint. Met Canons veelgeprezen Single Ink technologie biedt de Bubble Jet i9100 afzonderlijk vervangbare inkttanks die afval en kosten besparen. De printer is bovendien voorzien van een systeem dat nauwkeurig meet of de inkttanks bijna of geheel leeg zijn, zodat geen printopdrachten worden gestart als er onvoldoende inkt is om de opdracht uit te voeren.
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
De Bubble Jet i9100 kan foto's razendsnel kantlijnvrij printen, zodat het resultaat niet te onderscheiden is van traditionele foto's. Dit is niet alleen mogelijk op A3-, A4- en 4"x6"- formaat, maar ook op A3+ en het nieuwe 5"x7"-formaat. De i9100 print kantlijnvrije foto's maar liefst 5 keer sneller dan zijn concurrenten, zodat deze functie ook zeer geschikt is voor dagelijks gebruik. De meegeleverde Easy-PhotoPrint software ondersteunt Exif Print zowel onder Mac als Windows. Exif Print verbetert de kwaliteit van Exif 2.2-compatibele digitale beelden door gebruik te maken van de informatie over de opnamecondities en zorgt daardoor voor een hogere kwaliteit en een natuurlijker weergave.
De i9100 wordt geleverd met een compleet pakket fotosoftware. Zoals Canon PhotoRecord waarmee u gemakkelijk fotomontages kunt maken en beeldmateriaal automatisch kan vergroten of verkleinen naar verschillende papierformaten; Canon ZoomBrowser EX voor het archiveren, retoucheren en het maken van presentaties; en Canon PhotoStitch om digitale beelden tot een groot panoramabeeld te combineren. Geavanceerde functies zoals Photo Noise Reduction, Photo Optimizer PRO en Vivid Photo maken het pakket compleet. Met de PowerRIP 2000 PostScript Raster Image Processor van iProof is de i9100 een zeer professioneel en concurrerend proefdruksysteem waarmee grafici uitermate nauwkeurige kleurenproeven kunnen maken.
Door de USB-interface is de i9100 geschikt voor Windows 98, Windows Millennium Edition, Windows 2000, Windows XP en Mac OS. Door gebruik te maken van de Pricom C-6200U (10/100 Base-TX) print server kan de i9100 worden opgenomen in tal van netwerken.