LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
Kantoor en Grafische printer i6500 introductie door Canon Europa
De Bubble Jet i6500 is een geavanceerde, veelzijdige A3+ kleurenprinter en zal in mei op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.. De i6500 staat garant voor een hoge kwaliteit en voldoet aan de specifieke eisen die aan zakelijk printen worden gesteld. De printer levert een voortreffelijke printkwaliteit en maximale productiviteit. De 4800 x 1200dpi resolutie van de i6500 betekent dat meer inkt op het papier kan worden aangebracht. Dit resulteert in een groter kleurenbereik en in prints met fotokwaliteit. Door het scherpere beeld is de i6500 ideaal voor professionele gebruikers die zich willen onderscheiden. De Bubble Jet i6500 maakt volledig gebruik van de voordelen van Canon's geavanceerde MicroFine Droplet Technology, waarbij microscopische 5 picoliter inktdruppels in alle printinstellingen nauwkeurig en consistent op het papier worden aangebracht. Zowel op normaal papier als op speciaal printmateriaal worden zelfs de fijnste details nauwkeurig weergegeven en tinten haarscherp gereproduceerd. Met de High Colour en pigmentzwarte inkten van Canon bent u verzekerd van documenten met een haarscherpe en rijke zwarte print en kleurenfoto's die uitzonderlijk nauwkeurig en helder zijn. Met een snelheid van maar liefst 17 A4 pagina's per minuut in zwart/wit en 12 A4-pagina's per minuut voor kleurendocumenten is deze printer bij uitstek geschikt voor hoge volumes. De Bubble Jet i6500 kan ook kantlijnvrij printen op de formaten A3, A3+, A4, 4"x6" en 5"x7".
Met de PowerRIP 2000 PostScript Raster Image Processor van iProof is de i6500 een zeer professioneel en concurrerend proefdruksysteem waarmee grafici uitermate nauwkeurige kleurenproeven kunnen maken. Canons efficiënte Single Ink technologie met afzonderlijke inkttanks voor elke kleur verlaagt de totale gebruikskosten. Deze inktreservoirs zijn afzonderlijk te vervangen zodra de inkt in het betreffende tankje op is. Bij printers met gecombineerde kleurencartridges moet de volledige cartridge worden weggegooid, ook als er maar één kleur op is. De printer is bovendien voorzien van een eenvoudig maar nauwkeurig systeem dat het inktniveau meet, zodat geen printopdrachten worden gestart als er onvoldoende inkt is om de opdracht uit te voeren.
All content and pictures on this site are copyrighted material and owned by their respective creators or owners. Publication, copying, broadcasting or retransmission of the content or pictures in whole or partially without the written permission of the copyright holder is prohibited.
De Canon i6500 is voorzien van zowel USB als parallelle interfaces. De i6500 ondersteunt Windows 95/Windows 98/Windows Millennium Edition, Windows 2000, Windows XP en Mac OS, en kan via de Pricom C-700 (10 Base T) en C-5100 of C-6200U (10/100 Base-TX) print servers in tal van netwerken worden opgenomen.