LetsGoDigital - CeBIT 2003 - Live Showfloor Coverage
ACDSee presenteert gebruikersvriendelijke ACDSee 5.0 software
Bezoek de ACDsystems website.
We hebben de mensen van ACDSee al eerder ontmoet tijdens onze PMA 2003 rapportage live vanaf de showvloer. Dianne Escudé, director marketing communications, heeft ons het pakket gedemonstreerd en is daarbij kundig en overzichtelijk te werk gegaan om alle voordelen van dit pakket weer te geven. De met prijzen overladen ACDSee 5.0 is sinds vorig jaar verkrijgbaar en behoort tot de meeste krachtige en populaire beeld management software dat tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. Het pakket voldoet perfect aan de behoefte van de beginnende gebruiker, maar zal ook aan de wensen van de professionele gebruiker tegemoet kunnen komen. ACDSee was aanwezig tijdens de PMA 2003 show in Las Vegas, maar ook op de CeBIT 2003 lieten ze hun gezicht nog eens zien!
ACDSee 5.0 bezit enkele unieke kenmerken die de gebruiker het mogelijk maken zonder al te veel moeite hun beelden te organiseren. ACDSee biedt een snelle opstarttijd, geeft de beelden zeer snel weer en bladert snel door de opnamen heen. De nieuwe kenmerken van ACDSee maken het digitale leven een stuk aangenamer; ¾ Kalender View - een eenvoudige, maar doeltreffende manier om opnamen te zoeken via het aangeven van de dag, maand of jaar, Image Grouping - een andere handige functie om groepen beelden aan diverse categorieën toe te wijzen, zodat de gebruiker snel en eenvoudig de opnamen kan organiseren, maar daarbij wel harddisk ruimte bespaart, Interface Customization - een functie die het mogelijk maakt een geheel eigen interface naar eigen behoefte te maken, perfect!
ACDSee is al enige jaren zeer actief, maar met de lancering van ACDSee 5.0 zullen zij hun succes voortborduren om gebruikersvriendelijk beeldmanagement software voor zowel beginnende gebruikers, professionals en zelfs multinationals te maken. ACDSee 5.0 heeft slechts Windows 98 of hoger nodig om te kunnen functioneren en is verkrijgbaar via de website van de onderneming (http://www.acdsystems.com) voor €49,99. Bezitters van ACDSee 4.0 kunnen naar versie 5.0 upgraden voor € 39,99. ACDSee 5.0 is verkrijgbaar in Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.