LetsGoDigital - CeBIT Bilisim Eurasia 2003 show Report
Turkce versýyonu ýcýn buraya týklayýnýz Click here for the English version Haga click aquí para la versión Española Klik hier voor de Nederlandse versie
CeBIT Bilisim Eurasia 2003.
Het LetsGoDigital Team is er klaar voor om de grootste ICT Beurs van Eurasia te bezoeken, die gehouden wordt in Istanbul, Turkije van 2 - 7 september 2003. Het is een Internationale Beurs voor Informatica Technologie, Telecommunicatie, Software en Services voor Turkije en de Europees-Aziatische Regio. De beurs wordt gehouden op een grondgebied van 52.000 vierkante meter. Meer dan 850 standhouders uit 22 verschillende landen leveren hier hun bijdrage aan de show. En ongeveer 160.000 bezoekers, delegaties en leden van de pers uit 55 landen zullen de show bezoeken. De CeBIT Bilisim Eurasia is een belangrijke katalysator voor de Europees-Aziatische markt door het bijeen brengen van ICT leveranciers en klanten van de hele aardbol. De timing van de show van dit jaar kon niet beter zijn, de Turkse economie zit duidelijk in de lift en door het internationale niveau van de deelnemers, is de beurs de ideale kruiwagen voor bedrijven die nieuwe zakelijke contacten willen leggen en voor hen die verzekerd willen zijn van hun toekomstige marktaandeel.
De lokatie (Istanbul), de beurs zelf, de Europese aanpak en de oosterse sfeer maken van deze beurs een speciale gebeurtenis. Een tour door Istanbul is dan ook noodzakelijk, en rondlopen in Sultanameth (een gedeelte van de stad), is de 'couleur locale' proeven, is: de vismarkt ruiken en de barbecues, is: de mensen zien vissen vanaf de brug, niet 1 of 2, maar 30 of 40, is ook: de Bosporus zien, die als een grens tussen de Europese en Oosterse zijde stroomt, is: de blauwe Moskee bezoeken en de geheiligde energie ervaren, is ook het rijke eten proeven en is: staren naar de zon en mezelf afvragen: wat doe ik hier? Om me dan te realiseren: we zijn hier voor de CeBITBilisim Eurasia natuurlijk! En om me dan te verbazen over hoe in dit gedeelte van onze planeet, in Istanbul, oost en west samenkomen op deze beurs: De CeBIT Bilisim Eurasia, de grootste beurs op het gebied van Informatica Technologie en Communicatie, Software en Service.
De show wordt geopend met verschillende toespraken van Dhr.Jörg Schomburg, Managing Director van CeBIT en Dhr. Safak Alpay, HIFAS Board Member, die de persleden verwelkomen en een rondleiding door de beurs geven. Als we de ingang van de CeBIT Bilisim Eurasia beurs naderen valt ons meteen de grote witte tent op die er vorig jaar niet stond, en die als ingang dient om de grote stroom bezoekers sneller naar binnen te kunnen loodsen. De beurs wordt gehouden in 7 grote hallen met verschillende thema's. In hal 1 vinden we Communicatie en Netwerk Technologieën, hall 2 bevat regering en forum gedeelte, gemeente, toekomst park en forum gebieden, hal 3: Van Turkije voor de aardbol, Made in Turkije, hallen 4 en 5: Informatica Technologieën en hal 6: de IT markt waar men producten kan kopen zonder de beurs te betreden en zonder te hoeven betalen voor de beurs. In hal nummer 7: de nieuwe producten van de Mobiele Communicatie Technologieën. "Made in Turkije" is een thema dat dit jaar voor het eerst gebezigd wordt en dat de Turkse bedrijven de kans biedt zichzelf en hun producten te presenteren en de laatste ontwikkelingen op gebied van hardware, software en ICT service te showen. Het thema van dit jaar: Van Turkije voor de aardbol, streeft er naar internationale cooperatie partners aan te trekken en presenteert Istanbul, stad met 16 miljoen inwoners, als Turkije's centrale ICT markt. Op verschillende platforms op de beurs worden ook verschillende onderhoudende shows gegeven. Het team van LetsGoDigital heeft de tijd genomen om de standhouders van verschillende merken een aantal vragen voor te leggen om kennis te maken met de mensen achter de stands en hun producten.
Laatste nieuws van de beursvloer
Mobile Imaging
Fujifilm FinePix S5000
Mobiele telefoons met camera
Hyundai Digital Camera's
Een toer door Istanbul
Mustek Digital Camera's
Foto compilatie
Nikon D2h
Coöperatieve website's
Panasonic SV-AV100
Panasonic SV-AV10
Nuevafotografia.com
Pentax Optio 555
Diginorm.com
Selahattin Cankaya Ahmet Gürle Ayca Karakas Hüseyin Oruç Berk Uziyel Serkan Eskunt Cemil Zenginel Yunus Emre Erdogan Seda özsoy Canan Bükey Ömer Turanli Erol Özcengiz